• Beschrijving
  • Meer

De Bungalows zijn gesitueerd in een fraai aangelegde tuin en hebben een woon- en een slaapkamer. De woonkamer is voldoende gemeubileerd en biedt de mogelijkheid om extra bedden te plaatsen voor twee kinderen. De woonkamer heeft een ventilator, kleurentelevisie, brandkast en minibar. Twee grote schuifdeuren (met hordeuren) zorgen voor voldoende verse lucht en geven direct toegang tot het terras. Van hier is het enkel een sprong in het 25 meter lange zwembad.

De slaapkamer met tweepersoonsledikant heeft een airconditioning, maar omdat niet iedereen van de airco houdt, is ook hier een ventilator geplaatst. Behalve de hoofdverlichting installeerden wij gezellige nachttafellampen voor de latere uren…..! De badkamer heeft natuurlijk een "normaal toilet", een wastafel en een douche met warm en koud water.

Voor het drinken en tanden poetsen zult u het flessenwater moeten gebruiken dat u in de mini bar zult vinden. Wij bieden dit kostenloos aan. Per Bungalow kost een overnachting 1500 Thb voor 2 personen. Voor een kinderbedje zal een extra 100 Baht in rekening worden gebracht.