Lilawadee Resort

!

Lilawadee Resort

Zonder woorden................................de plaatjes zeggen meer.............

De Bungalows

De Bungalows zijn gesitueerd in een fraai aangelegde tuin en hebben een woon- en een slaapkamer. De woonkamer is voldoende gemeubileerd en biedt de mogelijkheid om extra bedden te plaatsen voor twee kinderen. De woonkamer heeft een ventilator, kleurentelevisie, brandkast en minibar. Twee grote schuifdeuren (met hordeuren) zorgen voor voldoende verse lucht en geven direct toegang tot het terras. Van hier is het enkel een sprong in het 25 meter lange zwembad.

Onze Bistro

Onze bistro is een gezellige ontmoetingsplaats. Hier ziet u elkaar bij het ontbijt waar wij dan wel koffie, toost en jam serveren maar ook iets luxueusers indien u dit wenst. Ook een tussendoortje wordt verzorgd. Wilt u een kop soep? Of liever een stevige maagvulling. Vraag het Wantana en zij zal aan (bijna) al uw wensen tegemoet komen. Voor bij de koffie ‘s-middags zorgt zij voor eigen gebakken cake. De prijzen van het ontbijt, de hapjes en de dranken vindt u op de prijslijsten.

Het Zwembad

U heeft de beschikking over een heerlijk zwembad waar u een baantje kunt trekken en de kinderen lekker kunt laten spetteren.